Våra produkter

Alla produkter tillverkas i samarbete med den norrbottniska naturen. Till tvålarna, diskmedlet, tvättmedlet och mjukmedel använder vi kallkällvatten från gården och de handgjorda doftljusen tillverkas traditionsenligt och omsorgsfullt.  

Vi tillverkar våra produkter med naturliga ingredienser i så stor utsträckning som möjligt. Doftljusen görs på miljövänligt sojavax och vårt skonsamma diskmedel är fritt från PBT och vPvB-ämnen. Det flytande tvättmedlet är miljövänligt och fritt från blekmedel, färgämnen, fosfater och zeoliter. Mjukmedlet är biologiskt nedbrytbar, fritt från färgämnen och doseras sparsamt då det är koncentrerat. 


Vi vill ge er naturliga produkter med en förnimmelse av Norrbottens doft och karaktär med midnattssol, norrsken och den underbara naturen.


en. personlig hemkänsla. 

Ett norrbottenstillverkat livsstilsmärke för hemmet och ditt välbefinnande. 

en. - kollektionen består av omsorgsfullt utvecklade produkter som genomsyras av skandinavisk enkelhet och naturligt välbefinnande. All tillverkning sker för hand på familjens ägor i Åskogen utanför Boden.

Grundaren Emmy Nordmark spelar handboll i Sveriges högsta serie. Hon är en av förgrundsfigurerna i Boden Handboll och har varit med sedan föreningen startade år 2009. Förutom handboll har hon en otroligt stor passion för heminredning och träning. Och nu för sin kollektion "en."