Fri frakt vid 500:- / Snabb leverans / Betala med Klarna!

Våra produkter

Alla produkter tillverkas i samarbete med den norrbottniska naturen. Till tvålarna, diskmedlet, tvättmedlet och mjukmedel använder vi kallkällvatten från gården och de handgjorda doftljusen tillverkas traditionsenligt och omsorgsfullt.  

Vi tillverkar våra produkter med naturliga ingredienser i så stor utsträckning som möjligt. Doftljusen görs på miljövänligt sojavax, det flytande tvättmedlet är miljövänligt och fritt från blekmedel, färgämnen och fosfater. Mjukmedlet är biologiskt nedbrytbar, fritt från färgämnen och doseras sparsamt då det är koncentrerat. 


Vi vill ge er naturliga produkter med en förnimmelse av Norrbottens doft och karaktär med midnattssol, norrsken och den underbara naturen.


en. personlig hemkänsla. 

Ett norrbottenstillverkat livsstilsmärke för hemmet och ditt välbefinnande. 

en. - kollektionen består av omsorgsfullt utvecklade produkter som genomsyras av skandinavisk enkelhet och naturligt välbefinnande. All tillverkning sker för hand på familjens ägor i Åskogen utanför Boden.

Till höger har ni grundaren Emmy Nordmark. Hon är född och uppvuxen i Boden. Lever tillsammans med sin sambo och lilla son Bosse. Hon har en otroligt stor passion för heminredning, mat och träning. Och nu för sin kollektion "en.